Yumeiho on Jaapani holistiline teraapia, kus kasutatakse sügavkoemassaaži ja Sei Tai (liigeste manipulatsiooni) võtteid lülisamba ja vaagna korrigeerimiseks ning tasakaalustamiseks, mis aitab kaasa haigusseisundi kõrvaldamisele ja organismi iseeneslikule tervenemisele.Oma 30 tegevusaasta jooksul on ka meie yumeiho (7dan) terapeut Dr. Maceij Dluski, PhD kaardistanud oma patsientide andmeid ning täheldanud just ema ja lapse vaagna asümeetria vahel seoseid. Laps tõenäoliselt kopeerib asümeetria emalt raseduse ajal ja nii saab alguse kogu hilisem lülisamba kompensatoorne kaskaad ilma erilise põhjuse või traumata.

Asümmeetriad kehas saavad tihti alguse just paigast ära vaagnast, millele toetuv lülisammas hakkab tänu sellele looma erinevaid kõverusi. Kõver lülisammas pole aga mitte lihtsalt iluviga, vaid mõjutab kogu organismi seisundit. Keha on loodud ju nii, et igale organile on ette nähtud teatud ruum. Kui asümeetria on kasvõi ainult 1cm, siis organ ei saa töötada nii efektiivselt kui vaja. Nii näiteks võib asümeetria vaagnas võib põhjustada naistel ja tüdrukutel väga valulikku menstruatsiooni ning hiljem ka raskusi rasestumisel.

Nihkes lülisammas ja halb rüht on üheks algpõhjuseks ka laste peavaludele, millele  tihti võivad lisanduda ka kaela-, selja-, jala- ja puusavalud või liigeste- ja lihasvalud.

Yumeiho teraapiat viiakse läbi mati peal põrandal, läbi riiete. Palume kaasa võtta mugavad sportlikud riided ja sokid.

Dr. Dluski järgmised vastuvõtud toimuvad Sinu Arst Kesklinna Kliinikus juba sellel nädalal, R-L 11-12.02.

Sel kuul ootame rühikontrolli nii täiskasvanuid kui lapsi. Kui vastuvõtule tuleb ühest perest 2 või enam (olenemata kas täiskasvanu või laps), kehtib soodustus -20%.

Dr. Maceij Dluski PhD artikliga saab tutvuda siin

BRONEERI AEG

TUTVU YUMEIHO HINNAKIRJAGA

LOE TEISI YUMEIHO KESKUSE POSTITUSI