42. PEATÜKK: “Kaubarong”

Puhkus on läbi, elagu töö ja treeningud. Trennis on ka esimene raks koos Eric Braueriga käidud ja tulemused ei ole pahad.

Valus ei olnud kusagilt ja treening läks kenasti. Tõsi, veidi rohkem ajas vett jooma kui viimane kord päris treening – umbes kuu aega tagasi ning väsitas trenni lõpuks pisut rohkem, aga midagi hullu ei ole raporteeria. Jaksasin harjutusi teha ja kange tõsta nagu väike nirk.

Eric ütles, et keha üldiselt on harjunud selle koormusega ja nüüd ta lihtsalt läheb vaikselt jälle käima nagu kaubarong. Kolm kilo on puhkusega juurde tulnud – see on lõbus – aga kaubarongi võrdlus muidugi seda tähendaski, et siin ei tasu sellele suurt tähelepanu pöörata, taastada treeningu ja toitumise rutiin ja üsna märkamatult ja kiiresti lähevad need kilod taas maha. Peaasi on mitte stressi minna ja käsi murdma hakata – et nüüd on pahasti, kolm kilo juures jne.

Vererõhk on igavene vahva, sellest on mul ainult hea meel – 112/78. Kuna ma mõõtsin seda peale trenni, siis ilmselt on ülemine üks 10 pügalat suurem, aga ka 122/78 on nii ilus number, et võtab silma märjaks.

Jätkub…..

Broneeri aeg Dr Anneli Talviku vastuvõtule

Loe ka teisi Toomas Luhatsi blogi peatükke