Reisimine on taas päevakorral, sest Covid-19 ja sellega kaasnevad piirangud on saanud tavaelu osaks. Piirid avanevad üha rohkem, inimesed vajavad puhkust ja näeme, et paljud teevad reisiplaane.Et pakkuda oma klientidele võimalust reisida turvaliselt, oleme kuulutanud mai ja juuni reisivaktsineerimise kuuks, et sellega tõsta oma klientides teadlikkust ja pakkuda turvalist reisi ja head tervist.

Ootame reisinõustamisele ja vaktsineerimisele neid, kel juba pilet ostetud kui ka kõiki neid reisiselle, kellel ei ole plaanis kohe seljakotti pakkida, sest mitmed reisivaktsiinid on eluaegsed ja neid ei pea uuendama. Näiteks A-hepatiit ja kollapalavik, mille vastu vaktsineerimise olemasolu on kindlasti soovituslik reisides Lõuna-Ameerikasse, Aafrikasse või Aasiasse.

Kõhutüüfust (kestvus 3a) soovitame aga nüüdsest ka kõigile neile, kel plaanis lähimal ajal reisida ka Türki või Egiptusesse.

Piiri ületamiseks vajaliku Covid-19 testi ja sertifikaadi saate samuti tellida meie keskusest, juhul, kui on vajalik 3-keelne tõend ja ei piisa digiloo sertifikaadist.

BRONEERI AEG

TUTVU VAKTSINEERIMISE HINNAKIRJAGA